Acasa / Servicii

Alezarea liniei de arbore, locașul axelor cu came și linia axelor de echilibrare ale armonicii liniare de ordinul doi din seria Fourier, pentru care se confecționează și cuzineți. Recondiționarea bielelor se realizează pe mașină de rectificat în coordinata. La recondiționarea chiuloaselor executăm:- spălat, demontat-montat, schimbarea ghidurilor, rectificarea supapelor, alezat scaunul supapelor, păsuire tacheților de translație, schimbarea simeringurilor, rectificare  plană și verificare. Recondiționăm ambielaje pentru motoare, motociclete, scutere în doi timpi. Recondiționăm pistoane reutilizabile pentru motoare în patru timpi.

Confecţionare si productie segmenţi, cuzineţi, bucşe, orice mărime, cantitati variabile. Recondiţionare lagăre de alunecare, chiuloase, biele, linie axe cu came, arbore cotit, motoare cu combustie interna OTTO si DIESEL, compresoare gaze, aer sau ulei.
Fabricaţie unicată cuzineţi, segmenţi, bolturi, pentru orice tip si marime de motor.
Optimizarea echilibrării mecanismelor plane şi spaţiale. Consultanta si executie proiecte tridimensionale, mechatronica.